Νύφες πετάνε αντί για ανθοδέσμες... γάτες


Ένας φωτογράφος συνδυάζει την αγάπη του για τις γάτες με το photoshop και προσεγγίζει λίγο διαφορετικά το παραδοσιακό πέταγμα της ανθοδέσμης από μια νύφη (Pics)
Είναι η στιγμή που όλες οι ανύπαντρες περιμένουν σε έναν γάμο, η στιγμή που η νύφη θα πετάξει την ανθοδέσμη και όποια θα την πιάσει θα είναι η επόμενη που θα πάρει σειρά.
Ωστόσο, αντί για την ανθοδέσμη αυτές οι νύφες πετάνε μία... γάτα. Φυσικά δεν πρόκειται για πραγματικό γεγονός αλλά για το δημιούργημα ενός φωτογράφου ο οποίος αγαπά τις γάτες και το photoshop.
Ο ανώνυμος καλλιτέχνης φιλοξενεί στο μπλογκ του Brides Throwing Cats, φωτογραφίες με επίδοξες νύφες να περιμένουν να πιάσουν ένα γατί!
Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως έναν τύπο από την Αυστραλία ο οποίος αγαπά τις γάτες και το Photoshop. Μάλιστα, ενθαρρύνει το κόσμο να συμμετάσχει στη χιουμοριστική προσέγγισή του χρησιμοποιώντας όπως λέει τη μαθηματική φόρμουλα: (Νύφη-ανθοδέσμη+γάτα) * Photoshop= Νύφες που πετούν γάτες.
Σύμφωνα με τον διαχειριστή της σελίδας, φυσικά δεν ενθαρρύνουμε το κόσμο να πετάξει μια αληθινή γάτα τη μέρα του γάμου του. Το Photoshop είναι άλλο πράγμα από τη κακοποίηση των ζώων.
Και σε όσους νευριάζουν με την προσέγγισή του, συνιστά να κάνουν κλικ αλλού καθώς το ίντερνετ είναι ένα αχανές μέρος.
Πηγή: Dailymail


Tags: , ,

0 Σχόλια σε “ Νύφες πετάνε αντί για ανθοδέσμες... γάτες ”

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωθειτε για οτι νεοτερο...

Εγγραφείτε με το e-mail σας για να ενημερώνεστε αυτόματα σχετικά με τις νέες αναρτήσεις μας...

© 2013 Tinos E-Magazine . All rights reserved.