ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ


Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στην ιερά νήσο Τήνο, διανομή τροφίμων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

Ωσαύτως έγινε και η προσφορά τροφίμων της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών για τον ίδιο σκοπό. Να σημειωθεί δε ότι τα τρόφιμα έρχονται και παραλαμβάνονται απευθείας στην Ιερά νήσο Τήνο.
Επίσης, με ομόφωνη απόφαση της Διοικούσης Επιτροπής του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας διενεμήθησαν 1,800 λίτρα ελαιολάδου.


Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, τον Αντιπρόεδρο και τους συνεπιτρόπους της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ, καθώς και όλους όσους στηρίζουν καθημερινά με τον τρόπο τους, επώνυμους και ανώνυμους, το πρόγραμμα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» και το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως.


Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διένειμαν τα τρόφιμα με διάκριση στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας.




Tags: , , ,

2 Σχόλια σε “ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ ”

Λουκάς Τριανταφυλλόπουλος είπε...
21 Οκτωβρίου 2013 - 6:51 μ.μ.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΝΗΣΟ ΤΗΝΟ


Λουκάς Τριανταφυλλόπουλος είπε...
21 Οκτωβρίου 2013 - 7:05 μ.μ.

test


Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωθειτε για οτι νεοτερο...

Εγγραφείτε με το e-mail σας για να ενημερώνεστε αυτόματα σχετικά με τις νέες αναρτήσεις μας...

© 2013 Tinos E-Magazine . All rights reserved.