Εκδοση ψηφίσματος του Πνευματικού Εκπολιτιστικού Κέντρου Πανόρμου Γιαννούλης Χαλεπάς για τον θάνατο του τήνιου καλλιτέχνη Χαράλαμπου ΚρητικούΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Πνευματικού Εκπολιτιστικού Κέντρου Πανόρμου «Γιαννούλης Χαλεπάς, συνήλθε εκτάκτως σήμερα 19 του μηνός Οκτωβρίου  του έτους 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 10.00π.μ , με μόνο θέμα την έκδοση ψηφίσματος, στο άγγελμα της οδυνηρής είδησης του θανάτου του συμπατριώτη μας καλλιτέχνη Χαράλαμπου Κρητικού.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ εισηγήθηκε την έκδοση ψηφίσματος, το οποίο και ψηφίστηκε ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο:
Α. Να εκφράσει τη βαθιά του λύπη στην οικογένεια του μεταστάντος.
Β. Να τονίσει το μεγάλο κενό που αφήνει ο μεταστάς τόσο στην τοπική μας καλλιτεχνική παράδοση όσο και στο Προπαρασκευαστικό και Επαγγελματικό Σχολείο Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου.
Γ. Να τιμήσει σε ένθετο χρόνο τη μνήμη του και την προσφορά του στη νεοελληνική τέχνη  και στο Προπαρασκευαστικό και Επαγγελματικό Σχολείο Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου του οποίου επί δεκαετία υπήρξε Διευθυντής.
         Ο Πρόεδρος                                                        Τα Μέλη του Δ. Σ.
                                                                            

     Καγιώργης Φραγκίσκος                  
Tags: , ,

0 Σχόλια σε “ Εκδοση ψηφίσματος του Πνευματικού Εκπολιτιστικού Κέντρου Πανόρμου Γιαννούλης Χαλεπάς για τον θάνατο του τήνιου καλλιτέχνη Χαράλαμπου Κρητικού ”

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωθειτε για οτι νεοτερο...

Εγγραφείτε με το e-mail σας για να ενημερώνεστε αυτόματα σχετικά με τις νέες αναρτήσεις μας...

© 2013 Tinos E-Magazine . All rights reserved.