Ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύνδεσμου των απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων


«Σύνδεσμος των απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων»Ήρθε ή ώρα να αποχαιρετήσουμε το 2013 και μαζί του ό,τι έφερε στη ζωή του καθενός. Αποχαιρετούμε τον παλιό χρόνο τραγουδώντας το «γέρε χρόνε φύγε τώρα» και ελπίζουμε πως με τον ερχομό του νέου έτους 2014 δε θα σιγομουρμουρίζουμε «κάθε πέρσι και καλύτερα»

Όπως κάθε χρόνο, τέτοιες μέρες, η αλλαγή του έτους γεμίζει αρκετούς ανθρώπους με νέες προσδοκίες και όνειρα. Άλλα πραγματοποιούνται και άλλα όχι. Ο καθένας έχει τα δικά του προβλήματα να σκεφθεί, τη δική του διαδρομή ν΄αποφασίσει. Έτσι είναι.

Όμως όλοι καταλαβαίνουμε ότι χρειάζεται η μεγάλη αλλαγή. Πρέπει ν΄ανοίξει ο μεγάλος δρόμος για τη χώρα, για να μπορέσουμε να  δώσουμε ο καθένας διέξοδο στο δικό του πρόβλημα, ασφαλή προορισμό στη δική του διαδρομή.  Κι αυτόν τον μεγάλο δρόμο, όλοι εμείς θα τον ανοίξουμε.  Επειδή σκεφτόμαστε, επειδή προσπαθούμε, επειδή πιστεύουμε ακόμη σε κάτι και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε γι΄αυτό. Ευχόμαστε να είμαστε όλοι καλά και να μπορέσουμε να επιβιώσουμε σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Σε αυτή την κρίση αξιών που διέπει τις μέρες μας, μπορούμε όλοι αλληλέγγυοι να βοηθήσουμε και να βοηθηθούμε. Ας κάνουμε την αρχή. Το νέο έτος 2014 να είναι ευλογημένο, ειρηνικό και δημιουργικό.

Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός, η μητέρα μας Παναγία και ο πολιούχος του χωριού μας Άγιος Ιωάννης  να χαρίζει σε όλους μας φωτισμό ψυχής, ακλόνητη υγεία και πολλή προκοπή στην κατά Χριστό ζωή μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Tags: , ,

0 Σχόλια σε “ Ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σύνδεσμου των απανταχού εκ Μουντάδου Τήνου καταγομένων ”

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωθειτε για οτι νεοτερο...

Εγγραφείτε με το e-mail σας για να ενημερώνεστε αυτόματα σχετικά με τις νέες αναρτήσεις μας...

© 2013 Tinos E-Magazine . All rights reserved.