ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΑΤΜ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΝΟΥ


Μετά από την πρόσφατη και αιφνίδια απομάκρυνση της Αυτόματης Ταμειολογικής Μηχανής της Τράπεζας ALPHA BANK – Εμπορικής από τον οικισμό του Πύργου που υπήρχε από το 2003, ο Δήμος Τήνου και μετά από πρόταση της Τοπικής Κοινότητας Πανόρμου, ζήτησε με αίτημά του από την Τράπεζα Πειραιώς να εγκαταστήσει νέα Αυτόματη Μηχανή για την εξυπηρέτηση των μόνιμων κατοίκων, των σπουδαστών της Σχολής Καλών Τεχνών και των χιλιάδων τουριστών που επισκέπτονται  τον οικισμό.

Η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, λόγω των δεσμών της με την Έξω Μεριά και τον οικισμό του Πύργου, στον οποίο λειτουργεί το Μουσείο Μαρμαροτεχνίας του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου της και της ευαισθησίας της απέναντι στους κατοίκους της περιοχής,  απάντησε θετικά στο αίτημά μας και το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται η τοποθέτησή της Αυτόματης Ταμειολογικής Μηχανής.
Εκφράζουμε δημόσια τις θερμές μας ευχαριστίες στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο του Πολιτιστικού Ιδρύματος του Ομίλου κ. Σοφία Στάικου για το βαθύ ενδιαφέρον και την άμεση ανταπόκρισή της στο αίτημά μας.


Tags: , ,

0 Σχόλια σε “ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΑΤΜ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΝΟΥ ”

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωθειτε για οτι νεοτερο...

Εγγραφείτε με το e-mail σας για να ενημερώνεστε αυτόματα σχετικά με τις νέες αναρτήσεις μας...

© 2013 Tinos E-Magazine . All rights reserved.