Συνάντηση εργασίας με θέμα «Επιχειρησιακά Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων» που οργανώνει το Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο ΑνάπτυξηΣτα πλαίσια της προσπάθειά μας για την διάδοση της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης του νησιού μας και με δεδομένη την αναγνώριση της καινοτομίας μας από όλους όσους εμπλέκονται με θέματα Ανακύκλωσης, κληθήκαμε και αποδεχθήκαμε να συμμετάσχουμε σε συνάντηση εργασίας με θέμα «Επιχειρησιακά Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων» που οργανώνει το Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη. Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα της συνάντησης.Με την ευκαιρία αυτή, καλούμε τους κατοίκους της Τήνου να συμμετάσχουν ενεργά στη συλλογική προσπάθεια για μείωση των απορριμμάτων του νησιού, προσκομίζοντας τα ανακυκλώσιμα οικιακά απορρίμματά τους στον χώρο αποθήκευσης στην περιοχή Αγκάλης στην Χώρα. Υπενθυμίζουμε ότι τα ανακυκλώσιμα οικιακά απορρίμματα είναι προϊόντα και γι΄ αυτό προσφέρουμε χρηματικό αντίτιμο.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Νικηφόρο Δελασούδα (6974 711902) και με τον Νίκο Κρητικό, τις καθημερινές 8:00-14:00.

Tags: , ,

0 Σχόλια σε “ Συνάντηση εργασίας με θέμα «Επιχειρησιακά Ολοκληρωμένη Διαχείριση Στερεών Αποβλήτων» που οργανώνει το Παρατηρητήριο Πολιτών για την Αειφόρο Ανάπτυξη ”

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωθειτε για οτι νεοτερο...

Εγγραφείτε με το e-mail σας για να ενημερώνεστε αυτόματα σχετικά με τις νέες αναρτήσεις μας...

© 2013 Tinos E-Magazine . All rights reserved.