ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ του Κωνσταντίνου Χολέβα, Υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας


Με τη βοήθεια του Θεού και την ευχή του Πνευματικού μου αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά να είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Πιστεύω ότι τώρα που φαίνεται φως στην άκρη του τούνελ αλλά συνεχίζονται οι σκληρές διαπραγματεύσεις με την τρόικα, είναι ανάγκη να ακουσθεί μία φωνή στήριξης της Ορθοδοξίας και της δυναμικής Εξωτερικής Πολιτικής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με παρρησία , επιχειρήματα και αυτοπεποίθηση.
Αγωνίζομαι εδώ και 25 χρόνια για την αξιοποίηση και ανάδειξη της Ορθόδοξης Παράδοσης του λαού μας και για την σύνδεσή της με τα σύγχρονα κοινωνικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά ζητήματα.
Έχω παρουσιάσει και θα συνεχίσω να παρουσιάζω τεκμηριωμένες απόψεις και προτάσεις για τα Εθνικά μας Θέματα, για μία δυναμική Εξωτερική Πολιτική, για μία ισχυρή Εθνική Άμυνα και για μια σοβαρή αντιμετώπιση του Δημογραφικούμας Προβλήματος με επίγνωση των διεθνών συνθηκών και των απαιτήσεων των γειτονικών χωρών όπως η Τουρκία.
Αγωνιώ για τα προβλήματα των οικονομικά αδυνάτων, των πολυτέκνων, των νέων μας που πλήττονται από την ανεργία και θα αγωνισθώ για να δοθούν λύσεις Χριστιανικές και κοινωνικά δίκαιες, προσαρμοσμένες στη σύγχρονη ελληνική και ευρωπαϊκή πραγματικότητα.
Αισιοδοξώ ότι μπορούμε σύντομα να ζήσουμε καλύτερες ημέρες για την οικονομίακαι την κοινωνία μας. Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μόνος που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα με σταθερά βήματα σε καλύτερες ημέρες και στην έξοδο από τη πολύπλευρη κρίση.
Πιστεύω ότι ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνάμεις τους και την οικουμενική τους διάσταση για να ξαναβρεί το Έθνος μας την παγκόσμια πνευματική του ακτινοβολία.
Δεσμεύομαι να εκπροσωπήσω στο Ευρωκοινοβούλιο το αίτημα για μία Ελλάδα ισχυρή και αξιοσέβαστη, σε μία Ευρώπη, η οποία θα επιδείξει πραγματική αλληλεγγύη. Θεωρώ υποχρέωσή μου να μιλήσω δυνατά για την προάσπιση των εθνικών μας θεμάτων και για την επάνοδο της Ευρώπης στις Χριστιανικές της ρίζες.
Φίλες και φίλοι, ζητώ την ψήφο σας στις Ευρωεκλογές της 25ηςεκλογές αυτές χρειάζεται σταυρός προτίμησης, δεν ισχύει η λίστα όπως παλαιότερα. 
Εύχομαι σε όλους σας Καλή Ανάσταση! Η Ορθόδοξη Παράδοσή μας διδάσκει ότι μετά την Σταύρωση πάντα έρχεται η Ανάσταση! 
Κ.Χ. 15.4.2014

Tags:

0 Σχόλια σε “ ΕΚ ΒΑΘΟΥΣ ΚΑΡΔΙΑΣ του Κωνσταντίνου Χολέβα, Υποψηφίου Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας ”

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωθειτε για οτι νεοτερο...

Εγγραφείτε με το e-mail σας για να ενημερώνεστε αυτόματα σχετικά με τις νέες αναρτήσεις μας...

© 2013 Tinos E-Magazine . All rights reserved.