Παντελή Θαλασσινο απόλαυσαν στην Πάρο
Μια πολύ όμορφη βραδιά πλημμυρισμένη από τις τρυφερές μουσικές του Παντελή Θαλασσινού απόλαυσαν οι πολυπληθείς παρευρισκόμενοι που τίμησαν την συναυλία – αφιέρωμα της Παιδικής Χορωδίας της Δημοτικής Σχολής Μουσικής που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κ. Aννα Κάγκανη - Κορτιάνου η οποία αναφέρθηκε στο πλούσιο έργο της Παιδικής Χορωδίας.

Ίσως για πρώτη φορά η αίθουσα του Π.Σ. Αρχίλοχος αποδείχθηκε τόσο μικρή για να χωρέσει τους φανατικούς φίλους του γνωστού και αγαπημένου μας τραγουδοποιού.

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. είχε φροντίσει ώστε στον αύλιο χώρο του Αρχίλοχου να υπάρχει γιγαντοοθόνη στην οποία προβάλλονταν η συναυλία για όλους όσους δεν χώρεσαν στην αίθουσα του συλλόγου.

Η Παιδική Χορωδία της Δημοτικής Σχολής Μουσικής απέδωσε άψογα επιλεγμένα τραγούδια από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, δουλεμένα για πολλούς μήνες με κόπο και μεράκι από την δασκάλα της Σχολής Μουσικής κ. Μαρουλία Κοντού που διδάσκει και διευθύνει την χορωδία, προσπαθώντας πάντα να μας παρουσιάζει όλο και ποιοτικότερες δουλειές.

Η συναυλία - αφιέρωμα αγκάλιασε όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής πορείας του Παντελή Θαλασσινού ενώ η περιεκτική αναφορά στο έργο και τη ζωή του καλλιτέχνη μας γνώρισε άγνωστες πτυχές της διαδρομής του.

Στο αποκορύφωμα της εκδήλωσης ο Παντελής Θαλασσινός ανέβηκε με την κιθάρα του στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τα παιδιά της χορωδίας, αγαπημένα τραγούδια ενθουσιάζοντας το κοινό που σιγοτραγούδησε μαζί του και απέσπασε το θερμό του χειροκρότημα.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά της χορωδίας, που είναι ένα ζωντανό κομμάτι από το μέλλον του νησιού μας, στους μουσικούς που συνόδεψαν τη χορωδία και σε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε από καρδιάς στον φίλο και συμπολίτη μας Παντελή Θαλασσινό να είναι πάντα δημιουργικός και να μας χαρίζει για πολλά χρόνια ακόμα τραγούδια όμορφα, ζεστά κι αγαπημένα.Πάρος 16/05/2014

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΑΡΟΥ

Tags: ,

0 Σχόλια σε “ Παντελή Θαλασσινο απόλαυσαν στην Πάρο ”

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωθειτε για οτι νεοτερο...

Εγγραφείτε με το e-mail σας για να ενημερώνεστε αυτόματα σχετικά με τις νέες αναρτήσεις μας...

© 2013 Tinos E-Magazine . All rights reserved.