Επίσκεψη του Νίκου Πέππα στον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο

peppas-arxiepiskopos-synanthsh

O Mακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος δέχθηκε σήμερα στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Νίκο Πέππα.

Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον κ. Πέππα για το δυναμισμό του να αντεπεξέλθει στην κινητική του αναπηρία και για όσα έχει καταφέρει τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και επιτυγχάνοντας διακρίσεις με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο άθλημα της ξιφασκίας. Του ευχήθηκε ακόμη καλή επιτυχία στον προεκλογικό του αγώνα για την ευρωβουλή.

Ο κ. Πέππας αφού ενημερώθηκε αναλυτικά για το έργο της Εκκλησίας και τις πρωτοβουλίες του Αρχιεπισκόπου, δήλωσε μετά το πέρας της επίσκεψής του:

Ο Mακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, μου έκανε σήμερα τη μεγάλη τιμή να με δεχθεί και να έχουμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για πολλά θέματα.Ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία μας, εκτελούν σήμερα ένα τεράστιο κοινωνικό έργο σε όλη τη χώρα και σε όλα τα επίπεδα, υπέρ της προστασίας των αδυνάμων. Το έργο αυτό είναι μία μεγάλη κοινωνική ασπίδα, είναι μία ομπρέλα στοργής και αγάπης.

Η Εκκλησία μας, διαχρονικά έχει σταθεί αρωγός, σε όλες τις δύσκολες στιγμές του έθνους μας. Και τώρα αυτό πράττει και αποτελεί βασικό πυλώνα κοινωνικής συνοχής.

Ο Αρχιεπίσκοπος και η Εκκλησία μας αξίζουν τα συγχαρητήρια όλων μας και της ολόψυχης στήριξής μας

peppas-arxiepiskopos

Tags: , ,

0 Σχόλια σε “ Επίσκεψη του Νίκου Πέππα στον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο ”

Δημοσίευση σχολίου

Ενημερωθειτε για οτι νεοτερο...

Εγγραφείτε με το e-mail σας για να ενημερώνεστε αυτόματα σχετικά με τις νέες αναρτήσεις μας...

© 2013 Tinos E-Magazine . All rights reserved.